2008-09-19

My cock is much bigger than yours

Första filmstudion för hösten igår kväll. Jag ville skriva ett långt inlägg om filmen, men hinner inte nu. Jag tyckte att den var väldigt bra och som vanligt saknade jag ett forum för diskussion efteråt. Jag har vanligtvis svårt för filmer som baserar sig på riktiga händelser, men här tycker jag att de gjorde ett vettigt porträtt av huvudpersonen.

Han tänkte rätt, men ändå så fel.
This subject line was brought to you in association with System of a Down - Cigaro

6 kommentarer:

Matilda sa...

du kan diskutera med mig. jag såg filmen häromdan.

Jag tror iofs inte att vännäs filmstudio skulle neka dig att dra ihop en diskussionsgrupp...

Johanna sa...

så, säg vad du tyckte

Matilda sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Matilda sa...

*SPOILER* jag får inte dina kommentar till mig. Så ren tur att jag såg det här nu. Jag drog hans sista slutsats redan i början av filmen, nämligen att lycka blir aldrig riktigt fullständig om den inte delas. Människan ska inte vara ensam. Hade han haft med sig en annan människa hade det nog gått bättre. Han borde dessutom ha lärt sig det på sin resa dit. Han snubben med bergen var så ensam. Och hippieparet behövde varandra. Han borde ha sett det tidigare. (varför tog han inte älgfållen och sov på?)

Johanna sa...

Jag tänkte också, långt innan han kom fram till det, att för att handla om en kille som ville undvika folk så handlade filmen väldigt mycket om relationer. Så jag gissade att det var det han skulle komma fram till.

Rent överlevnadstekniskt ville jag mest gråta. Han hade ju noll koll. Blöta ned sig direkt/fingervantar/gummistövlar/ingen yxa?

Anonym sa...

Så talar enGammal skojt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...