2009-06-24

I remembered black skies, the lightning all around me, I remembered each flash, as time began to blur

Ingen bloggning på ett tag nu, dags att uppdatera er om mitt liv, jag förstår att ni legat sömnlösa och undrat. På tal om Guds straff för syndfullt handlande så arbetade vi på vilodagen, så det är konstigt att det är så pass bra väder nu. Det kanske är karma för alla spindlar och getingar jag räddat livet på på jobbet. Eller så är det ett tecken på att jag inom kort kommer att få svininfluensan och ligga inne och vara olycklig över att jag ej kan gå ut.

Jag har också sett film. Vår nya filmklubb (mer om denna senare) förlade sitt tredje möte till biografen där vi såg Transformerstvåan. Revenge of the Fallen låter för övrigt jäkulskt mycket coolare än De besegrades hämnd. Jag tyckte att den var bra, men tyvärr tror jag att herr J bestämt sig för att lämna mig för Megan Fox så fort han har en chans.

Jag har också sett Wall*E och The Day the Earth Stood Still, båda på samma dag. Det intressanta var att trots att det är så otroligt skilda filmer så visade sig båda handla om hur dåliga vi människor är på att ta hand om vår värld och oss själva. Båda filmerna slutade dock hoppfullt. Ska ni se en av dem skulle jag dock rekommendera Wall*E, Keanu är med i så ruskigt mysko filmer...

Mindre glad var jag ikväll då jag och herr J såg senaste Bondfilmen, Quantum of Solace. Jag gillade faktiskt förra (Casino Royale), men den här var helt meningslös. Massor med helt oförståeligt våld och inte nog med berättelse för att jag skulle få någon känsla för någon av karaktärerna, eller förståelse för deras agerande.
This subject line was brought to you in association with Linkin Park - New Divide

2 kommentarer:

Jocke sa...

Japp, utan att tveka en sekund ;-)

Matilda sa...

jag vet inte vad jocke otvekar om. men antagligen om att lämna dig. själv skulle jag bli övergiven för Laila Bagge. Ett val jag inte kan förstå.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...