2011-05-13

Yesterday was Thursday, Thursday today is Friday, Friday

Efter det ofrivilliga bloggavbrottet kommer här något försenat dagens statusuppdatering. Si så där nitton timmar senare än jag brukar publicera dem. Trodde att frånvaron av uppdatering skulle medföra ökad frekvens av SMS med frågor om vi åkt in, men nej. Folk kanske har gett upp. För trots att jag inte får några kommentarer (*hint hint*) vet jag ju att folk kollar läget här, enligt vad jag hör när jag träffar dem.

Dagen började med barnmorskebesök (eller, ja, egentligen började den med besvikelse över att inget hänt i natt heller). Hon sa "Neeeeej" när hon såg mig. Kul. Men det är klart att både hon och jag hade hoppats på att inte hinna träffas mer.

Efter besöket, där remiss till specialistmödravården skickades för överburenhetsbedömning (eller vad det nu heter) efter helgen gick jag så fort jag bara kunde hem. Det hjälpte inte. Sedan följde jag med mor och far på flera timmars utflykt för diverse ärenden, samt bl.a. besök hos både mormor, farmor och morfars moster. Det drog ej igång någon förlossning, men nu är jag helt slut och ligger i soffan.

Fredagen den 13:e var väl iofs kanske inte det bästa födelsedatumet *försöker se positivt på saken*.

Nu kommer herr J hem från jobbet, så nu är det dags att laga middag.
This subject line was brought to you in association with Rebecca Black - Friday

2 kommentarer:

En Liten Emma sa...

Min gissning är att det händer på Söndag den 15:e!

Svärm sa...

Tur att du har dina föräldrar som hjälper dig att få tiden att gå i väntans tider!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...