2011-10-21

My adrenaline is pumping

Natten till i tisdags hade jag feber. Frös och svettades om var annat. Så dagen efter var jag inte direkt superpigg. Masade mig iväg för att väga och mäta sonen på 5-månadersdagen, efter det gick jag för att köpa choklad och sedan hem för att till hans besvikelse göra så lite som möjligt.

När herr J föreslog en delad pizza till middag var jag därför inte sen att nappa på förslaget. Så långt allt väl. Men sedan föreslog han coca cola...

Mitt coca cola-beroende har ju faktiskt blivit lite mer kontrollerat. Jag hade ett uppehåll mellan Falunresan och Kroatienresan. Sedan ett till från Kroatienresan tills... i tisdags.

Jag hade helt enkelt inte motståndskraft nog att säga nej när jag kände mig krasslig.

Detta trots att jag vet att det blir sju resor värre efter ett återfall. Coca cola-suget ökar och argumenten för att låta bli blir så mycket svagare i mitt huvud. 

Torsdag kväll drack jag t.o.m. lite av herr Js cola zero (blä!!!) för att se om det skulle ta udden av det hela. Det fungerade väl ungefär lika bra som om en vodkaalkoholist försökte dämpa suget genom att dricka apelsinjuice.

Och nu blir det helg igen.


Om jag tar mig genom helgen utan att dricka cola blir jag såväl förvånad som imponerad!
This subject line was brought to you in association with Adam Lambert -Beg for Mercy

2 kommentarer:

Catarina sa...

Skönt att höra fler som kämpar med sitt Cola-beroende. Vi borde starta en stödgrupp. :)

Svärm sa...

Men värre beroende finns ju!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...