2008-11-26

Well, for nine days a small moth has tried to escape our bedroom

Jag har inte köpt en enda julklapp. Jag har dessutom, vilket är värre, inte ens planer för en enda av de julklappar jag ska köpa. Detta kan bli jobbigt eftersom jag ska köpa typ 20 saker. Cirka. På ett ungefär. Om man hade obegränsat med pengar skulle det vara så mycket lättare. Man vill ju inte köpa bara för att köpa, utan det vore roligt om man faktiskt kunde köpa något speciellt till varje person. Något som verkligen skulle göra den personen glad! Vad skulle göra er glada? Just nu känns det som att jag skulle uppskatta ett hembiträde. Lillasyster har listat önskningar nästan varje dag, och Herr J har också lagt in några förslag. Förutom att jag är fattig så känns Lillasyster enklare att köpa åt.

På tal om Lillasyster och att köpa saker så shoppar hon (enligt ryktet på byn) på samma ICA-butik som Linda Rosing. Coolt? (Eller, nja...) Det finns ganska många kändisar och "kändisar" som jag hellre skulle stirra på över frysdisken klockan 18.30 en tisdag i november.

Jag har en tendens att skriva många blogginlägg om ingenting, men jag misstänker att Linda Rosing är värre än mig. Hon har skrivit 88 inlägg i sin nya bloggkanal 5 under de 20 dagar hon haft den. Har hon så mycket att säga? Och jag som tycker att Lillasyster bloggar med ganska hög frekvens! Hon skriver ändå bara 2,025 inlägg per dag vilket på 20 dagar i genomsnitt skulle genererat 40,5 inlägg.
This subject line was brought to you in association with Mew - Behind the Drapes

2 kommentarer:

Anonym sa...

Rosing har flyttat in till stan. Jag såg Annika och Happy Jankell. Annars är jag kändis-lös på ica BEA.

Anonym sa...

Det skulle vara bra om du också kom med lite önskningar inför julen!!/Svärm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...