2009-04-28

They say they only want the best wishes for me (they only want the best for me), 3, 2, 1, we go live

Min syster skickade mig en länk igår med frågan om detta verkligen är lagligt.Flickan i videon är 2 år gammal. Det är hennes mamma som tränar henne inför pageanttävlingarna. Vad tycker ni? Är detta okej?

Lillasyster skickade som sagt var denna länk, samt videon från när flickan var 3 (där hon för övrigt pussar den gamle gubben som presenterar showen). Lillasyster undrade upprört hur man går vidare med en tvååring efter detta, strippa vid fyra? Då tror jag ändå att hon ännu inte hittat denna video, från lilla Brooklyn Funks tävling som 4-åring...
This subject line was brought to you in association with Fall Out Boy - Tiffany Blews

4 kommentarer:

Madre sa...

Ganska sjukt.MEN hon är ganska duktig.

Johanna sa...

Det där är inte naturliga rörelser för en tvååring! Om du ska ägna så många timmar åt att coacha ett barn kan du kanske lära henne ngt vettigt istället, inte anspela på sex. Det blir ännu vidrigare när man ser bilderna (finns närbilder på nätet) på en hårdsminkad "baby B", tre år gammal, pussa den gamle mannen. Och då talar vi inte om en farfarspuss, utan en kokett, inlärd puss. Usch!

Matilda sa...

jo! jag skickade dig den länken med! Hon BLEV strippa vid 4. Läskigt sexigt. Usch. Hennes peagent-mamma försvarar henne mycket på nätet.Och visst. Tjejen är skitduktig. Verkar tycka att det är skoj. Men showerna är inte okej. Hon skulle kunna dansa på nåt annat sätt, men andra dräkter!

Johanna sa...

Och sminkningen!? Och håret!? Huvva.

Jag håller med, hon är duktig, så VARFÖR göra det på detta sätt.

(Har bara länk till 2 och 3 års föreställning, såg ej att du skickade 4)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...