2010-08-08

Jag hade skjutit heroin och tatuerat in Marie Picasso på min barm

Projekt: Film 2010

#56 Grey Gardens (2009)
Detta var en lite mysko film. Uppskattas nog inte av alla. Jag tyckte att den var intressant, men det saknades en förklaring mellan de scener som utspelade sig i dåtid och nutid. Hur blev det såhär? Det fick man ingen vettig förklaring på, och det var väl egentligen det som var intressant med historien.

#57 Farsan (2010)
Detta är något av en typisk Fareskomedi. De flesta scenerna och karaktärerna känns igen från hans tidigare komedier. Detta innebär inte att det är dålig, jag gillade både Jalla Jalla och Kopps, men det känns lite "gjort". Min favorit är machosalladsscenen där en av karaktärerna försöker visa sig mer manlig inför sin sambo.#58 Shutter Island (2010)
"Inspärrad med mentalsjuka brottslingar" blir lätt en skrämmande storyline. Sjukt otäckt, jag väntade i 2/3 av filmen på att huvudpersonen skulle bli instängd och påhoppad av mängder med galningar! Vi hade mer eller mindre klurat ut alla plot-twistar innan slutet, dock.

#59 Inception (2010)
Bra gjord film med många lager och höga krav på sina tittare. Action och effekter använda på rätt sätt. Jag köper dock fortfarande inte idén om att det skulle vara så lätt att plocka fram någons tankar men så svårt att plantera in en idé som någon ska tro är deras egen.
This subject line was brought to you in association with The Bernadottes - Impulskontroll

1 kommentar:

Jocke sa...

Sjukt rolig scen.

Båda DiCaprio-filmerna var riktigt bra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...