2011-04-01

And I can't erase you out of my memory

Jag bestämde mig tidigt för att inte börja tvätta babykläder eller göra i ordning något annat innan april. Det hinner bara bli katthårigt. Jag hade nog trott att jag skulle dra igång redan idag, den första. Jag sitter dock i soffan och är HELT SLUT.

Jag har ej fått svar från Försäkringskassan angående graviditetspenningen ännu, men seriöst? Hur är tanken att jag skulle kunna jobba? Egentligen ska jag väl gå på ett pass om 30 minuter... Skulle inte tro det!

Så vad har jag gjort idag som tagit knäcken på mig så? Först sprutfobibehandling en timme i morse, sedan bilen till ett av de större köpcentrumen. Provade självscanning för första gången. Kan ärligt säga att anledningen till att jag inte köpte snacks trots att jag är ensam hemma ikväll bara till 2% var ovilja att väga 100 kilo, de andra 98% var insikten att om jag vände tillbaka ända till mejeridisken för att hämta gräddfil till dip så skulle jag inte ta mig till bilen sedan. HELT SLUT plus magkrampande.

Nu ska jag vila lite till och dricka vatten, sedan ska jag se om jag drar igång lite tvättande ändå.
This subject line was brought to you in association with The Black Eyed Peas - I Just Can't Get Enough

5 kommentarer:

zandra sa...

men kläderna blir väl inte katthåriga om du har dom i en låda eller garderob?

Svärm sa...

Låter jobbigt det där! Ni får skaffa en "babybyrå" att ha kläderna i :)

Försäkringskassan får man inte besked från i första taget :(

Johanna sa...

Kläderna kommer att bli håriga, oavsett hur mycket vi försöker gömma dem. Det är bara en fråga om hur mycket.

Betänk att jag har två katter som ligger på tvätten redan på torkställningen. Sedan kan ni tänka er hur det utvecklas därifrån.

Svärm sa...

Trillar de inte ner från torkställningen? Bäbisen får vänja sig med katthår så är det bara :)

Katten sa...

Jag håller nog med svärmor. Det kommer nog att vara katthår i/på det mesta som kommer i kontakt med bäbisen, så det är nog lika bra att han får vänja sig direkt. Annars måste ni ju gömma bort hela bäbisen när han kommer hem, och det verkar ju tråkigt. Speciellt eftersom han redan har hållit sig gömd så länge ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...