2011-05-29

In the company of strangers

Igår var vi på bröllop i Holmsund och sedan på efterföljande middag i Stöcke. Lilleplutt gjorde festpremiär 10 dagar gammal. Folk var tillbörligt imponerade.

Han skötte sig exemplariskt och var väldigt stilig i sin lånade frack (som ni kan se hans kusin H-Boy i här).

Bröllopet var i övrigt väldigt fint, maten väldigt god och brudparet tjusigt, men ljudnivån på de 100 gästerna blev till slut lite hög och vi kastade in handduken redan vid tiotiden.

Idag är Herr J på cykeltävling. Jag hade tänkt mig ut men det spöregnar så dagens planer blev ändrade till ungefär det här:I eftermiddag är vi dock bjudna till hotellet av farmor för släktmiddag, så vid någon tidpunkt idag måste jag nog klä upp mig och kasta ett öga i spegeln.
This subject line was brought to you in association with Simon and Garfunkel - The Boxer

3 kommentarer:

Svärmor/Farmor sa...

Jag är verkligen imponerad av både dig och lilleman :)

Matilda sa...

ruskigt söt kattvideo, men jag blir påmind om grymheten i att man avlar och sen avlägsnar bäbisen från mamman. hon sörjer säkert hela livet sen :-(

Johanna sa...

milda - nu är det ju så klurigt uttänkt att när det gäller djur som inte lever i flock brukar mammorna bli less på ungarna efter ett tag, och inte vara så nöjda om ungarna t.ex. vill fortsätta dia. När det gäller älgar tycker jag snarare synd om kalvarna: mammorna kör rätt bryskt iväg dem. Det är en anledning till att fjolårskalvar beter sig besynnerligt och trampar iväg på konstiga ställen - de fattar ej bättre och mamman vill plötsligt inte ha med dem att göra :-(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...