2011-05-05

Monday, Tuesday, Wednesday born I was

Ingen har gissat på 5/5. Om Junior vill vara lite tvärsemot borde han alltså passa på idag.

C undrade hur jag gjort siluettbilderna. En del är lite fuskade med, men de flesta är tagna med hjälp av självutlösaren på kameran, kameran på stativet, ett vitt lakan för ett soligt fönster samt modellen i motljus. Sedan har jag främst lekt med brightness och kontrast i photoshop och då blir bilderna [så här]. Efter det har jag tillsatt färg på olika vis och lekt med olika former i bakgrunden bara.

Torsdag förmiddag har jag tid hos mödravården. Jag hade faktiskt hoppats lite på att hinna dit en gång till för att få en sista mätning av mage, blodtryck, vikt och liknande av min vanliga barnmorska. Känns som att kurvorna blir lite mer rättvisande så, och det kan ju vara kul i efterhand.

Jag har fyllt i Födelseplanen nu i alla fall. Åtminstone halva. (Sade redan i ett tidigt läge till herr J att det var troligt att jag skulle göra det i bilen på vägen in, och han tyckte att det lät som en dålig plan). Kan ju vara smart att informera dem om min ovilja att bli stucken... Det jag inte fyllt i nu är t.ex. "Hur kan vi stödja samarbetet mellan dig och din partner under förlossningen?" Ja, vad svarar man på det?
This subject line was brought to you in association with David Bowie - Thursday's Child

2 kommentarer:

Svärm sa...

Jag har tänkt lite på den 5/5 eftersom Joakims farfar dog det datumet!

zandra sa...

jag skrev att dom gärna kunde visa D vad han kunde göra som massage och tryck mm.

vad skriver man annars på den frågan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...