2008-09-10

One time heroin, one time gone, first time against it, then you sing along.

Jag har som sagt var sett en del på TV i helgen, både på jobbet och hos Päronen, och därför har jag också sett en hel del reklam. Det visas just nu reklam för den "nya" serien Celebrity Rehab. Jag blir lika upprörd varje gång. Missbrukande "kändisar" vars problem och liv horas ut på TV!!?

Enligt listan av deltagare i säsong ett har vi bland annat: Jeff Conaway (child-star actor, in wheelchair most of season), Jaimee Foxworth (former child actress and adult film actress) och Mary Carey (adult film star and former candidate for California Governor).

Jag tänker att många av de här människorna har ganska mycket problem i övrigt och är egentligen inte i stånd att fatta ett beslut om ifall det är ok för dem att vara med i ett sådant här program. Att försöka ta sig ur ett missbruk är svårt nog, att göra det inför kamera är inte något för alla.
This subject line was brought to you in association with Tim Armstrong - Translator

4 kommentarer:

Anonym sa...

Borde kanske filma när jag försöker ta mig ur mitt coca-cola beroende och lägga upp på min blogg. Men jag är ju inte känd, så det säljer nog inte lika bra./CR

Johanna sa...

och varför har inte jag en länk till din blogg?

Anonym sa...

För att den är inte så uppdaterad och väldigt ful. du kan få den men inte länka den från din blogg... Deal? :)

Technicolor sa...

Jag tänker mig ett gäng Linda Rosings av olika kön och ålder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...