2008-11-03

I see earthquakes and lightning

Jag har varit med mina föräldrar idag, först en snabb sväng förbi mormor och sedan skjutsade vi farfar för att hälsa på farmor. Han saknar henne.

Jag har också tömt flera av de kartonger som stått kvar orörda inne på kammar'n sedan vi flyttade in. Mest för att jag söker efter mina fotoalbum från den tiden då jag fortfarande regelbundet framkallade papperskopior av kort. Jag hittar dem dock inte! Panik!!!

Jag har dock hittat en del andra kort som jag haft ett tag men inte tagit tag i att sortera. Jag skulle gärna vilja ha årtal på kort som dessa:This subject line was brought to you in association with Rasputina- Bad Moon Rising

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka är det på bilden? Sonja o Birger i mitten??

Matilda sa...

avis på att de fick ha så balla frisyrer. Det är Mormors föräldrar som sitter och hon och morfar som står. Hennes systrar med respektive omkring.

Jocke sa...

faktiskt riktigt grymma frippor

Anonym sa...

Jag frågade Mormor. Hon var rätt säker på att det var 69.Jag minns att Mormor köpte klänningen i Strömstad när vi var på semester.Vanja hade varit till frissan som gjort nån hiskelig korkskruvsfrisyr.Kennet garvade o Vanja grät!När kortet togs hade dock Carin räddat alla och fixat en enkel svinrygg. Dom skulle på kusinbröllop. Carin var bara 21 år.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...