2011-05-17

På tisdag ska jag flytta ut ur mig själv

Iddes i ärlighetens namn inte förbereda något inlägg igår kväll, så här kommer dagens uppdatering, lite sent. Kortet är dock taget igår kväll. Jag tycker att magen är stor nog, Junior kan väl ge sig med växandet och komma ut nu!

Igår var jag på arbetsplatsträff. Sedan låg jag i soffan. På kvällen hälsade vi på svärföräldrarna som börjar låta lite stressade över om de ska hinna träffa Junior innan de åker utomlands. Junior fick två par sockar av sin farmor, men inte heller detta lockade ut honom.
Jag ringde också upp specialistmödravården eftersom jag inte hade ro till att vänta på att de skulle ringa mig. Det visade sig att jag borde kallats till igår, men det var något tjafs, jag vet inte och orkade ej bry mig. Nu ska vi dit idag 14.30 istället. Det ska mätas fostervattensnivå, kollas om moderkakan har något kvar att ge, undersökas hur långt ned Junior sjunkit osv.
This subject line was brought to you in association with Snook - Lejonhjärta

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Gud vad jobbigt att behöva gå över så länge.. Hoppas att den lill* krabaten tar och kommer ut snart =). Min lilla kille blev 1 månad igår och väger nu 3890gr..de växer fort! Sköt om dig och njut av de sista dagarna som gravid..snart blir det fullt upp =D! / Helena ( oredalen.blogspot.com)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...