2010-06-02

Sun-kissed skin, so hot, will melt your popsicle

Projekt: Film 2010

#51 28 dagar (2000)
Den här filmen hade svårt att bestämma sig för om den skulle vara seriös eller humoristisk, och blev lidande av det. Ämnet är allvarligt, och filmmakarna ville väl därför inte vara allt för roliga, men misslyckades helt med att lägga det på en lagom nivå. Alla karaktärer kändes förenklade. Sandra Bullock spelade bra med dåliga förutsättningar, borde fått vara lite mer... verklighetstrogen? Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. Viggo Mortensen är dock som vanligt både snygg och bra. Se hellre 28 dagar senare :-)

#52 G.I. Joe (2009)
Jag hade verkligen inte förväntat mig att filmen skulle vara bra, men trodde på 1) bra effekter 2) snygg action 3) ännu snyggare människor. Jag blev lite besviken då ingen av punkterna uppfylldes till önskad nivå. Halvkass action som är uppbyggt för en uppföljare (som jag inte kommer se).

#53 Away We Go (2009)
Vi föll för reklamen efter att ha sett trailern på filmstudion upprepade gånger under vårterminen. Gitarrindie i bakgrunden till ett sött beskrivet i-landsproblem. Jag vet faktiskt inte riktigt vad problemet är, de har okej jobb som ni kan utföra var som helst och konstiga kompisar/familj? Jaha? Bosätt er var som helst där ni trivs! Ni kan inte välja en stad utifrån två personer som bor där! Ganska söt film, med förutsägbart slut. Ändå värd att se!
This subject line was brought to you in association with Katy Perry - California Gurls (feat. Snoopy Dogg)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...