2011-09-10

Will I ever see you smiling back at me?

Jag har haft två och en halv toktrista dagar. Hade jag haft en fungerande mobil hade jag skickat ut nöd-SMS till alla i telefonlistan (eller, nja, kanske snarare en tredjedel av telefonlistan) och tiggt bort mig på besök. Jag är ju dock inte så mycket för att ringa folk på riktigt, så istället har jag tyckt synd om mig själv.

Herr J har dessutom varit borta, bortglömda arbetsrelaterade åtaganden hela torsdag kväll och upplärning av smådomare idag. Dagen räddades dock av middagsinbjudan till Kyrkogatan! Jag planerar att slå på stort och kanske till och med sminka mig!! (Men man vet aldrig - saker som förhindrar piffande kan inträffa)

Jag kan inte heller titta på TV, för jag tycker att sonen är alldeles för ung, TV-flimmer kan knappast vara nyttigt för en hjärna under utveckling. Han tycker dock att det är så intressant att han blir sur när man slår över. Det bådar ej gott.

Men en musikkanal, och slå bort bilden då? Det borde ju funka (eftersom jag inte ids starta radion, men fjärrkontrollen ligger alldeles intill mig). Jo men tjena! MTV visar ingen musik förrän 01.40 i natt. Jävla skitkanal.

Ha! Mor ringde just på hemtelefonen och frågade om jag skulle med på fiket! Yes! *springer för att klä mig*
This subject line was brought to you in association with Westlife - If I Let You Go

1 kommentar:

Mammakatarina sa...

Lite roar barn;=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...