2011-04-04

I've been alone with you inside my mind

VK skriver "Den 15 april är den vanligaste födelsedagen i Sverige, enligt SCB. Då fyller hela 25176 personer i Sverige fyller år." [sic!] Jag hoppas med andra ord att vi kan undvika just det datumet, lite unik vill man ju ändå att Junior ska få vara.

Det är folk i lillasysters blogg som uttrycker en viss önskan om att Junior ska pallra sig ut snart. Personligen kan jag nog se fram emot att han kommit, om än inte att han kommer.

För de som är intresserade och som jag inte talat med sedan förra KBT-sessionen så har jag i alla fall fått ett lugnande besked. 1993 var jag rhD positiv. Detta är inte ett resultat som förlossningen kommer att vilja nöja sig med, och de skulle nog inte gärna ge mig blodtransfusioner baserat på detta, men det är det bästa jag kunnat hoppas på. En rhD positiv mamma löper ingen risk för immunisering, och risken att jag ger Junior eller eventuella framtida syskon hjärnskador blir därmed mindre. Som jag skrev ovan vill de naturligtvis ha ett mer aktuellt resultat, men jag har ingen anledning att tvivla på mina journaler, så om jag nu inte går iland med att lämna blod så behöver jag i alla fall inte må dåligt över det.
This subject line was brought to you in association with Lionel Richie - Hello

6 kommentarer:

Svärm sa...

Jag har aldrig hört talas om RhD! Å andra sidan är det mycket här i världen som jag inte hört talas om! Det låter ju lugnande iaf!

Catarina sa...

Wow jag är också Rhd positiv! BOrde vi bilda en förening då? :) Är du/ni beräknad den 15 april eller känns det bara som om Junior vill komma ut då? :)

Johanna sa...

De flesta är positiva, faktiskt :-)

och nej, vi är beräknade till 3/5, och det statistiskt troliga är att en förstagångsföderska går över i tid

Catarina sa...

Jo, jag räknar med att Pyret tittar ut lagom till älgjaktspremiären trots att vi är beräknade till i början av augusti. Lika bra att räkna med ett rejält tilltag. Fast fortsätter h*n i samma stil som nu så voltar h*n nog ut genom min navel...

Matilda sa...

junior kommer när junior vill komma. och han är very very welcom home.

Matilda sa...

plus e

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...