2008-09-15

Guardian angels should be ashamed of themselves

Skrev ett inlägg häromdagen om ett TV-program som gjorde mig upprörd. Jag hade tänkt skriva om två, men kom just då inte på det andra. Nu vet jag vad det var.

TV-serien Cops har gått i 20 säsonger, sedan 1989. Jag minns faktiskt att serien gick när vi just fått kabel-TV hemma, back in the stone age.

Jag går inte iland med att se den, dock. Jag mår så dåligt av att se hur hemskt en del människor har det. Dessutom inser jag att många av dem inte har någon utväg och att det troligtvis aldrig kommer bli bättre för dem. Det är ju inte direkt the Rich and the Famous (eller the Bold and the Beautiful) som grips i serien.

Det som fick mig att må extra illa just nu var specialavsnittet Ho Ho Ho Cops. Jag misstänker starkt att det INTE var ett avsnitt som fokuserade på ho's, utan snarare ett julavsnitt. Trevlig jul allesammans...

Knark funkar bara om du har jäkligt gott om pengar. Och oftast inte då heller.This subject line was brought to you in association with The Thrills - Our Wasted Lives

1 kommentar:

Maria sa...

På tal om tv-serier. Visst hittade du de sista avsnitten av min favvoserie? Flåt för min onärvaro i helgen. Har varit dyngförkyld. Vi får dricka drinkar en annan helg. Hälsa det till Zandra också. Kramkram.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...