2010-09-15

When the moon is in the Seventh House and Jupiter aligns with Mars

Det är nu flera personer som har undrat över vad det var för provsvar jag skrev om [här]. Själv trodde jag att det var uppenbart om man följde länken jag postade, och ännu tydligare om man sedan följde länken i det inlägget.

För nästan ett år sedan uppsökte jag sjukvården eftersom smärtan i mina händer eskalerat så. Efter blodprov, röntgen och en lååång väntan hade jag dock fortfarande inte fått veta något, så jag ringde hälsocentralen.

Nu har jag dock fått ett brev med en ursäkt och ett svar. Jag ber om ursäkt för det dåliga språket, men jag citerar ordagrant:

"Röntgen visar att det inte är någon arthros eller pålagringar eller tecken på reumatisk sjukdom. Dock ser man viss minskning av broskets höjd i några enstaka leder det är framförallt knoglederna, knoge 3, 4 och 5 som man ser det."
Det känns väl så där... Om man googlar "minskning av broskets höjd i några enstaka leder" får man detta resultat, och om man googlar "minskat brosk knogar" får man detta, så jag är ju inget klokare nu än innan.
This subject line was brought to you in association with Hair (the New Broadway Cast Recording)- Age of Aquarius

6 kommentarer:

Svärm sa...

Eländiga vårdcentral! Bedrövligt att de inte har skickat svaret!! Det lät ju lite oroande. Risken är väl att du får som din mor så småningom :-(

Johanna sa...

Ja, fast enligt svaret visar det ju att det

"...inte är någon arthros eller pålagringar eller tecken på reumatisk sjukdom"

så jag vet inte vad det är eller vad jag kan vänta mig

Svärm sa...

Hoppas på att det är så!!

Maria sa...

Jag fattar inte...

Maria sa...

?

Johanna sa...

Vad är det du inte förstår, Maria?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...