2011-04-01

We're caught in a trap

De funderades i kommentarerna om katterna och tvätten. När det gäller tvätt som hänger på tork - kolla (bland annat) [det här inlägget], bilden längst ned, och så ligger de båda. Inte konstigt att våra torkställningar tar så mycket stryk. De håller bara ett kort tag, sedan börjar benen bågna. Torkställningar är tydligen inte byggda för ett par kilo katt.

Då har jag inte ens börjat räkna upp alla andra nedhåringstillfällen (smutstvätten är mysig att ligga i, garderoberna likaså). Så nej, vi räknar inte med att kunna hålla Juniors miljö katthårsfri, men det känns som att det vore bra om åtminstone sängkläderna är någorlunda okej. Och åtminstone fram tills Junior är född. Detta håller dock inte katterna med om. Vi ställde undan bäbismadrassen upprepade gånger, men Baltazar lade till den och sedan sov båda katterna i spjälsängen.

På den här bilden hade jag just tagit fram en låda med babykläder för tvättsortering. Jag hann inte ens öppna den så blev det genast två mycket intresserade katter, och nu ligger det en nere i lådan och sover.

...och nu kom den andra.

...och nu slåss de nere i kartongen!!??
This subject line was brought to you in association with Elvis Presley - Suspicious Minds

3 kommentarer:

zandra sa...

Oliver älskade att ligga i spjälsängen att sova. tyvärr även då han hade problem med urinvägarna..

lillans miljö är inte katthårsfri. men vi har hennes kläder i en byrålåda och dit tar sig inte Mimmi. sängkläderna är högst upp i en garderob och dit tar hon sig inte heller :)

så tills man bäddar sängen eller tar på lillan kläder så är hennes kläder relativt katthårsfria.

men det är svårare ju fler katter man har. jag vet. känns nästan enkelt med bara en katt :)

zandra sa...

gillar headern förresten!

Katten sa...

De är för söta de små rackarna :-)
Det är något speciellt med katter och kartonger... det måste finnas någon sorts osynlig dragningskraft till dessa bruna ting som bara känns om man är katt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...