2008-10-23

This spasm of good sense is making my eyes twitch

Det här är ett helt meninglöst blogginlägg. Och osammanhängande.

Jag valde att inte se TV-programmet Superstjärnornas Kärleksliv på TV400 igår. Det var Tom Cruise & Kate Holmes-special. Det fick mig dock att skratta åt den här bilden som dlisted.com kallade "What A Handsome Gay Couple....."

Ställningen
i omröstningen om huruvida jag ska tatuera mig eller köpa en dator för födelsedagspengarna är fortsatt jämn. Undrar om den här bilden kan påverka resultatet?

Nu ska jag strax öva lite på trummorna. Det går väl si-så-där. Enligt Videokväll med Luuk på SVT i tisdags så lärde sig dock Silbersky att spela trummor efter att han fyllt 60. Jag har ej gett upp ännu.
This subject line was brought to you in association with Biffy Clyro - Living is a Problem Because Everything Dies

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det är klart du ska tatuera dig! Det späder på myten ännu mer att man hamnar i en sk 30 årskris...Jag hade gärna gjort en tatuering själv... :) /CR

Maria sa...

Tautuera tatuera!

zandra sa...

Tatuera ofcourse! Men det visste du ju att jag tyckte :D

zandra sa...

dessutom så är du ju självfallet välkommen till mig sen när jag har min (rensnings)fest :D

zandra sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
zandra sa...

Jag fick inte ringa brandkåren. Jag släckte med ett lock. fast det hann skvätta margarin på golvet(som fortfarande brann). Sen när det var släckt och alla fönster stod på vidgavel så ringde jag pappa och mamma. pappa hjälpte mig med att berätta vad jag borde göra och så. nu ser det ut som crap.. ja som på sista bilden. då har jag ju ändå försökt att städa lite....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...